Kúpiť bandáže a ortézy – e-shop

Sprievodca výberom
bandáží a ortéz


Bandáže a ortézy  >  Ako vám môže pomôcť magnetická bandáž kolena

Ako vám môže pomôcť magnetická bandáž kolena

Bandáže a ortézy kolena spevňujú kĺby športovcov i bežných užívateľov. Používajú sa ako prevencia, po zranení, pri športe zaťažujúcom kolená či pri ochoreniach kĺbov. Významné miesto si medzi nimi vydobyli magnetické bandáže.

Magnety, ktoré sú v nich obsiahnuté, totiž zvyšujú prekrvenie pokožky, uvoľňujú natiahnuté svaly a urýchľujú liečebný proces. Bandáž ozdravuje tkanivá a svaly do hĺbky a dokáže účinne regenerovať kolenný kĺb a jeho okolité svaly.

Pri pravidelnom používaní kolennej bandáže sa rýchlo dočkáte celkového upokojenia oblasti kolien a naštartovania ozdravného procesu, ktorý má dlhodobý vplyv na zdravie a pohyblivosť kolien. Bude sa vám lepšie vstávať a prejdete viac kilometrov bez toho, aby ste cítili extrémnu záťaž v kolenách, aj keď udržiavanie optimálnej hmotnosti je taktiež nutné. Rovnako tak rehabilitácia po akomkoľvek úraze alebo chorobe kolena bude so špeciálnou podporou ľahšia.

A aké veľkosti magnetickej bandáže kolena máte k dispozícii? Meria sa obvod hornej a spodnej časti: M (24 cm / 20cm), L (28 cm / 24 cm).

Magnetická bandáž kolena z pohľadu používateľov

Magnetickú bandáž kolena zhodnotili v recenziách pán Dušan a pani Mária. Nosia ju pri bežných činnostiach, ale hlavne pri športe, konkrétne jazde na bicykli a na lyžiach. Uvádzajú:

Pán Dušan: "Už som vyskúšal magnetický náramok aj náhrdelník. Ani magnetická bandáž kolena ma nesklamala. Pôsobí proti pichaniu a bolesti v kolene, uvoľňuje stuhnuté koleno. Všetkým ju odporúčam."

Pani Mária: "Používam podporu kolena pri cyklistike a lyžovaní. Nebráni v pohybe, výborne sedí. Zmierňuje bolestivosť kolien pri záťaži."

Zdieľajte článok



Odporúčame bandáže a ortézy






Ďalšie novinky

Ako vám pomôže ortéza na rameno?

S bolesťou ramena sa môžete stretnúť pri hraní volejbalu, tenisu, squashu aj pri ďalších športoch. Medzi najčastejšie problémy spojené s ramenom patrí vykĺbenie alebo zápal.

Ako vám môže pomôcť magnetická bandáž kolena

Bandáže a ortézy kolena spevňujú kĺby športovcov i bežných užívateľov. Používajú sa ako prevencia, po zranení, pri športe zaťažujúcom kolená či pri ochoreniach kĺbov. Významné miesto si medzi nimi vydobyli magnetické bandáže.

Veľký prehľad ortéz

Každý športovec ocení ortézy na spevnenie kĺbov a svalov - ako prevenciu úrazov aj pri rekonvalescencii. Dômyselne navrhnuté ortézy dnes kúpite doslova na všetko: na koleno, členok, zápästie, rameno či lakeť.

Ako používať tejpovacie pásky

Priedušné elastické tejpovacie pásky, ktoré neprepúšťajú vodu, ochraňujú športovcov i bežných užívateľov pred každodenným preťažovaním  a stuhnutím svalov. Odstraňujú bolesť a sú aj prevenciou a liečbou úrazov.

všetky novinky