Kúpiť bandáže a ortézy – e-shop

Sprievodca výberom
bandáží a ortéz


Bandáže a ortézy  >  Magnetické lakťové bandáže

Magnetické lakťové bandáže

Pri športoch, pri ktorých hrozí pád na lakeť, k preventívnemu spevnenie, zmiernenie zápalovej bolesti či doliečenie poranení tohto kĺbu sú odborníkmi odporúčané lakťovej bandáže.

Trh pre tieto účely ponúka podporu lakťa TRION: Z s výnimočnými vlastnosťami, ktoré jej prepožičiavajú terapeutické magnety. Lakťová bandáž vďaka nim pôsobí ozdravne hlboko v tkanivách a svaloch, ktoré účinne regeneruje. Je medzinárodne certifikovaná, patentovo chránená a jej pravidelné používanie preukázateľne uľavuje od bolesti a zlepšuje pohyblivosť liečeného miesta.

Chráňte si lakte

Magnetická bandáž TRION: Z sa hodí pre všetky športové aktivity, ktoré nadmerne namáhajú lakeť, napríklad basketbal, golf a tenis, od ktorého pochádza názov pomerne rozšíreného ochorenia "tenisový lakeť". Uplatní sa však i pri bežnom nosení a rehabilitáciu.

A ako bonus rada skúsených ohľadom bolestí lakťových kĺbov pri posilňovaní, ktoré môžu stretnúť začiatočníkov. Spôsobujú je vraj slabé väzy, a v tomto prípade je dôležité nepreháňať to s váhami, sústrediť sa na techniku ​​a vykonávať len primeraný rozsah pohybu.

Zdieľajte článok



Odporúčame bandáže a ortézy






Ďalšie novinky

Ako vám pomôže ortéza na rameno?

S bolesťou ramena sa môžete stretnúť pri hraní volejbalu, tenisu, squashu aj pri ďalších športoch. Medzi najčastejšie problémy spojené s ramenom patrí vykĺbenie alebo zápal.

Ako vám môže pomôcť magnetická bandáž kolena

Bandáže a ortézy kolena spevňujú kĺby športovcov i bežných užívateľov. Používajú sa ako prevencia, po zranení, pri športe zaťažujúcom kolená či pri ochoreniach kĺbov. Významné miesto si medzi nimi vydobyli magnetické bandáže.

Veľký prehľad ortéz

Každý športovec ocení ortézy na spevnenie kĺbov a svalov - ako prevenciu úrazov aj pri rekonvalescencii. Dômyselne navrhnuté ortézy dnes kúpite doslova na všetko: na koleno, členok, zápästie, rameno či lakeť.

Ako používať tejpovacie pásky

Priedušné elastické tejpovacie pásky, ktoré neprepúšťajú vodu, ochraňujú športovcov i bežných užívateľov pred každodenným preťažovaním  a stuhnutím svalov. Odstraňujú bolesť a sú aj prevenciou a liečbou úrazov.

všetky novinky