Kúpiť bandáže a ortézy – e-shop

Sprievodca výberom
bandáží a ortéz


Bandáže a ortézy  >  Bedrový pás - na šport i bežné nosenie

Bedrový pás - na šport i bežné nosenie

Trápia vás bolesti bedrovej chrbtice, alebo im chcete predísť? Pomôže vám bedrový pás, ktorý pôsobí na chrbát pozitívne vďaka teplu a vlastnostiam materiálu, z ktorého je vyrobený.

Bedrový pás podporuje vzpriamené držanie tela, zahrieva obličky a uľavuje od bolesti v krížoch. Dokáže tiež uľaviť či zamedziť bolestiam z nadmernej námahy, zlého sedenia či nedostatku pohybu.

Bedrový pás je výhodné používať pri všetkých športových aktivitách, bežných činnostiach aj jazde na bicykli alebo motorke.

Bedrový pás Thuasne

Najmä bedrový pás z neoprénu výborne chráni pred prefúknutím a udržuje chrbát v suchu. Pás sa veľmi rýchlo zapína pomocou suchých zipsov. Jeho použitie veľmi prispieva k bezpečnej jazde na motocykli.

Ako hovorí jeden z užívateľov: „Dobre sedí a nestáča sa ani neposúva, pretože je dobre tvarovaný a má pevné protektory. Tie držia chrbát v polohe, ktorá mi vyhovuje.“
 

Zdieľajte článok



Odporúčame bandáže a ortézy






Ďalšie novinky

Ako vám pomôže ortéza na rameno?

S bolesťou ramena sa môžete stretnúť pri hraní volejbalu, tenisu, squashu aj pri ďalších športoch. Medzi najčastejšie problémy spojené s ramenom patrí vykĺbenie alebo zápal.

Ako vám môže pomôcť magnetická bandáž kolena

Bandáže a ortézy kolena spevňujú kĺby športovcov i bežných užívateľov. Používajú sa ako prevencia, po zranení, pri športe zaťažujúcom kolená či pri ochoreniach kĺbov. Významné miesto si medzi nimi vydobyli magnetické bandáže.

Veľký prehľad ortéz

Každý športovec ocení ortézy na spevnenie kĺbov a svalov - ako prevenciu úrazov aj pri rekonvalescencii. Dômyselne navrhnuté ortézy dnes kúpite doslova na všetko: na koleno, členok, zápästie, rameno či lakeť.

Ako používať tejpovacie pásky

Priedušné elastické tejpovacie pásky, ktoré neprepúšťajú vodu, ochraňujú športovcov i bežných užívateľov pred každodenným preťažovaním  a stuhnutím svalov. Odstraňujú bolesť a sú aj prevenciou a liečbou úrazov.

všetky novinky